(video) Cele mai așteptate filme pe care le poți urmări la Patria în luna mai

005943800_1427783118-johnny_depp_in_pirates_of_the_caribbean_4-wide

Luna mai aduce pe ecranele de la Patria premiere noi și mult așteptate de către toți cinefilii. Pirații din Caraibe sau Gardienii Galaxiei, sunt doar două dintre proiecțiile care vă vor face serile mai interesante în luna mai.

#Alien: Covenant

Lansare: 18 mai

Având ca destinație o planetă dintr-o parte îndepărtată a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată și periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David (Michael Fassbender), supraviețuitorul expediției eșuate a navetei Prometheus.

Regia: Ridley Scott
Cu: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Katherine Waterston, Guy Pearce, James Franco

# King Arthur: Legend of the Sword

Lansare: 18 mai

Istoricii au gândit secole de-a rândul că Regele Arthur este numai un mit, o figură de legendă în jurul căruia s-au născut povești frumoase și aventuroase. Legenda a fost însă țesută în jurul unui erou adevărat, un bărbat care oscila între ambițiile proprii și simțul datoriei.

Filmul produs de Jerry Bruckheimer, aduce în fața spectatorilor un rege Arthur (CLIVE OWEN) care dorește să părăsească Britania și să se întoarcă la pacea și stabilitatea Romei. Înainte de a pleca, o ultimă misiune îl face să înțeleagă, împreună cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Gawain – că Britaniei îi trebuie un lider atunci când gloria Romei va apune.

Regia: Guy Ritchie
Cu: Idris Elba, Charlie Hunnam, Eric Bana, Jude Law, Katie McGrath

# Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Lansare: 25 mai

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Cu: Johnny Depp, Javier Bardem, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Orlando Bloom

# Get Out

Lansare: 11 mai 

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) și iubita sa, Rose (Allison Williams, Girls), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) și Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr cumplit.
Regia: Jordan Peele
Cu: Allison Williams, Daniel Kaluuya

# Rock Dog

Lansare: 4 mai

Un mastif tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, pornește într-o călătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician.

Așadar, Bodi, născut și crescut în munții Himalaya, renunță la rolul de pazic pe care trebuia să îl preia de la tatăl său și pornește spre Beijing, pentru a deveni un star rock.
Regia: Ash Brannon
Cu: Luke Wilson, J.K. Simmons, Tina Feyg

# Guardians of the Galaxy Vol. 2

Personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.
Regia: James Gunn
Cu: Michael Rooker, Pom Klementieff, Zoe Saldana, Chris Pratt, Bradley Cooper

Orarul tuturor filmelor poate fi văzut pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente