Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Mesajul procurorului general care vizează…

Mesajul procurorului general care vizează toată presa din R. Moldova

Eduard Harunjen: Investigăm acțiunile judecătorului, procurorului și tuturor funcționarilor care au emis decizii

Procurorul General Eduard Harunjen a transmis astăzi, 3 mai, când este marcată Ziua Mondială a Libertății Presei, un mesaj pentru întreaga presă din R. Moldova. Prin intermediul unui comunicat de presă, publicat pe pagina oficială a instituției, Eduard Harunjen a salutat „contribuţia fundamentală pe care o are presa în susţinerea democraţiei, drepturilor omului şi a supremaţiei legii în R. Moldova şi în întreaga lume” și a dorit jurnaliștilor să păstreze „spiritul incisiv și condeiul la  fel de bun și nepărtinitor”.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Libertăţii Presei suntem onoraţi să vă transmitem gândurile noastre de apreciere pentru profesionalismul şi obiectivitatea care definesc colaborarea noastră. 
Procuratura Generală salută, cu această ocazie, contribuţia fundamentală pe care o are presa în susţinerea democraţiei, drepturilor omului şi a supremaţiei legii în Republica Moldova şi în întreaga lume. 
Vă dorim să vă păstraţi spiritul incisiv şi condeiul la fel de bun şi nepărtinitor ca şi pînă acum şi vă mulţumim pentru dialogul nostru deschis care, suntem convinşi, se va menţine şi în viitor. 
Tuturor celor dedicaţi acestui demers le urez multă sănătate şi succes în semnificativă contribuţie de consolidare a valorilor statului de drept.

Cu profund respect,

Eduard HARUNJEN
Procurorul General al Republicii Moldova