Cum îți poți alege cel mai potrivit purificator de apă pentru casă: Iată de ce trebuie să ții cont

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cu ajutorul unui purificator de apă vei avea grijă de sănătatea ta și a familiei tale și vei economisi mulți bani pe termen lung. Iată cum trebuie să alegi un purificator de apă.

În funcție de rezultatele dorite trebuie sa alegi cel mai bun purificator de apa pentru tine. La momentul actual există mai multe tehnologii ce oferă rezultate diferite. Dacă unele tehnologii nu sunt recomandate pentru că scad calitatea apei și în timp dăunează organismului (de exemplu, aparatele cu filtre cu osmoza inversă) altele sunt foarte apreciate de oamenii de specialitate (purificatoare cu ultrafiltrare, purificatoare cu microfiltrare, purificatoare cu ionizare a apei, etc).

Cel mai bun purificator de apă pentru casă este cel care utilizează tehnologia de ultrafiltrare. Astfel, aparatul dispune și de prefiltrare cu filtru de sedimente și cărbune activat pentru eliminarea clorului, ierbicidelor, pesticidelor, gustului și mirosului.

Trebuie sa te decizi dacă ai nevoie de un purificator de apă cu dozator simplu sau dublu. Cele care au două dozatoare furnizează atât apă rece, cât și apă caldă. Dacă vrei să pregătești supe instant, ceaiuri, cafele sau alte preparate, dozatorul de apă cu filtrare inclusă ce furnizează și apă caldă este cea mai bună alegere.

Stabilește nevoile în funcție de cantitatea de apă necesară și atunci vei decide și dimensiunile dozatorului de apă. Dozatoarele de apă mari sunt pentru familii care au o necesitate mai mare de apă potabilă.

Aceste dozatoare de apă nu necesită îngrijiri speciale. În funcție de model și producător, îngrijirea poate să difere, dar nu este deloc complicată. Cele mai multe modele necesită înlocuirea filtrelor, de aceea este bine să te asiguri ca poți procura ușor filtrele de schimb.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...