Un tânăr din Edineț, condamndat la 7 ani de pușcărie după ce a ucis într-un accident 3 oameni. A urcat beat la volan, fără permis și conducea cu viteză

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şapte ani de închisoare. Aceasta este sentința dictată pentru un tânăr din Edineţ care a urcat beat la volan și a ucis trei oameni. Totodată, inculpatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani.

Tragicul accident s-a produs în noaptea de 28 februarie 2016, la intrarea în orașul Cupcini, raionul Edineţ. În BMW-ul condus de inculpat se aflau opt tineri, cu vârstele cuprinse între 19 şi 24 de ani, care se întorceau de la o discotecă din localitate. Fiind somaţi de către un echipaj de patrulare să oprească, inculpatul a accelerat, continuându-şi drumul.

Procuratura raionului Edineţ a demonstrat că, inculpatul, care urcase beat la volan şi fără a deţine permis de conducere, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe şosea și s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât două fete au murit pe loc, iar un băiat a decedat peste puţin timp la spitalul raional.

Expertizele dispuse de procurori pe caz au concluzionat, că în momentul impactului, șoferul de 19 ani, conducea cu o viteză de peste 140 km/h.

Sentinţa este cu drept de atac.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...