Un consilier PSRM ar putea fi acționat în judecată. „A adus acuzații nefondate și defăimătoare”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce ieri, într-o conferință de presă, consilierul municipal din partea PSRM, Alexandr Odințov a spus că audierile publice privind construcția unui hipermarket în capitală, s-au desfășurat cu abateri iar documentul ar fi fost semnat de o persoană moartă, reprezentanții companiei vin cu o reacție. Sunt acuzații nefondate și duc publicul în eroare, spun ei.

„Dorim sa precizăm faptul ca acuzațiile aduse de consilierul PSRM sunt nefondate si au o tentă defăimatoare putând induce publicului o confuzie/ idee greșită cu privire la scopul sau contextul în care compania ar putea achita anumite sume de bani precum și faptul că ne rezervăm dreptul de a acționa pe cale legală împotriva persoanelor care au lansat în spațiul public astfel de aluzii defăimătoare la adresa companiei”, se arată într-un comunicat remis presei de compania în cauză.

Reprezentanții firmei au mai spus că declarațiile făcute de consilierul Odințov, referitoare la legalitatea audierilor publice, sunt „grave și periclitează imaginea companiei”.

„În acest sens, cu privire la cele mai sus prezentate, solicităm dezmințirea urgentă a informațiilor făcute publice, pe toate canalele de comunicare (presă scrisă, on-line). Menționăm că toate acțiunile companiei se derulează în strictă conformitate cu legislația în vigoare din Republica Moldova, iar susținerile domnului. Alexandr Odințov sunt nefondate și fără legătură cu realitatea”, se mai arată în comunicat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...