Doliu în trupa Holograf. Unul dintre membrii formației a decedat

vineri-toti-ochii-sunt-pe-finala-romanii-au-talent-holograf-si-brio-sonores-sunt-invitatii-speciali-din_1

Mihai Coman, un vechi membru al trupei Holograf, a încetat din viaţă marţi, anunţul fiind făcut atât pe pagina de Facebook a trupei, cât şi pe cea a liderului acesteia Dan Bittman.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scena. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur și suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile și în cântecele noastre”, se scrie în mesajul postat pe pagina oficială a trupei.

Alături de mesaj este postată şi melodia „Vine o zi” a trupei.

Holograf este o formație rock românească înființată în anul 1978 și este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hituri. Trupa este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

În anii 1990 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece ale formației Holograf sunt „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Viața are gust” sau „Cât de departe”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente