(video) „House of Cards” a lansat primul trailer al celui de-al V-lea sezon. Când va avea loc premiera

House-of-Cards

Unul dintre cele mai importante seriale originale ale Netflix este House of Cards, iar serviciul de streaming tocmai a publicat un nou trailer pentru el.

A fost vorba de două sezoane. Când David Fincher și Kevin Spacey i-au abordat pe cei de la Netflix cu perspectiva unei drame politice în format episodic, toată povestea ce trebuia spusă se rezuma la aproximativ 20 de episoade. Din prisma faptului că a fost unul dintre primele seriale originale Netflix, dar și datorită calității foarte bune a scenariului, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că ne apropiem cu pași repezi de premiera celui de al cincilea sezon.

Luna aceasta vom avea parte de întregul sezon 5 din House of Cards. Premiera va avea loc pe 30 mai, iar în spiritul Netflix, vor fi disponibile toate episoadele într-o singură zi. Ține doar de voi dacă le veți viziona pe toate într-o singură zi sau veți face un efort supraomenesc pentru a vedea unul pe săptămână.

Este suficient să vă uitați la noul trailer pentru sezonul 5 și să ascultați vocea amenințătoare de pe fundal a lui Undewood pentru a înțelege de ce este acesta un serial atât de reușit. Dacă sunteți atenți, ar trebui să desprindeți din clipul de mai sus și câteva detalii despre intriga noului sezon. În mare parte, se va menține stilul vizual și dialogurile foarte bine scrise, iare această parte a ecuației este cea mai importantă, scrie playtech.ro.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente