(VIDEO) Liga Campionilor: Real învinge clar pe Atletico; Ronaldo a stabilit noi recorduri extraordinare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia spaniolă Atletico Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Diferența de scor este una meritată, Atletico având o singură ocazie pe tot parcursul meciului și doar un șut pe poartă, venit în minutul 89.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 10, 73 şi 86.

Cu această ocazie portughezul a depășit borna de 50 de goluri marcate în fazele eliminatorii în cea mai importantă competiție europeană a cluburilor.

Jucătorul Realului conduce clar în acest clasament, el având cu 15 goluri mai mult decât Lionel Messi, ocupantul locului secund.

Mai mult decât atât, datorită reușitei de marți seara, contra rivalei din Madrid, cvadruplul câștigător al Balonului de Aur l-a depășit pe fostul jucător legendar al Realului, Alfredo di Stefano, într-un top al marcatorilor din sferturile, semifinalele și finalele Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor.

Portughezul are 35 de goluri marcate în aceste faze, în timp ce Di Stefano, 32. Podiumul este completat de un alt fost mare jucător al ”albilor”, maghiarul Ferenc Puskas (17 goluri). Messi e abia al patrulea în ierarhie, cu 16 reușite în ultimele trei faze din UEFA Champions League.

Golul cu Atletico a fost al 18-lea reușit de fostul jucător al lui Manchester United și Sporting cu capul în Liga Campionilor. El este lider la acest capitol, având cu patru goluri mai mult decât orice alt fotbalist.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...