A decedat Mihai Coman, clăparul și chitaristul trupei Holograf. Dan Bitman: Nu credeam că doare așa de tare…

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Clăparul şi chitaristul Mihai Coman, colaborator al trupei Holograf de mai bine de 20 ani, a încetat din viață în urma unei boli necruțătoare, la vârsta de 62 de ani. Trupa Holograf a anunțat oficial astăzi decesul colaboratorului său.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur și suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile și în cântecele noastre”.

Vestea i-a luat prin surprindere pe artiștii care l-au cunoscut și a fost confirmată, astăzi, de solistul Dan Bittman, pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj: „Nu credeam că doare atât de tare… Mihai… Mergi cu Dumnezeu!”, a scris muzicianul pe pagina oficială.

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil, dar și un „om bun la toate”, care s-a ocupat inclusiv de masterizarea și mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind și un excelent inginer de sunet. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. La unul dintre cele mai recente concerte, din luna martie, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă, absent motivat la acea dată.

De-a lungul timpului, Mihai Coman a colaborat cu mai multe trupe şi mai mulţi artişti, printre care Sfinx (1991), Columna, Royal, Laura Stoica Band, Ștefan Bănică jr ş.a. Următorul concert al trupei Holograf ar urma să aibă loc pe 15 iunie, la Arenele Romane, alături de Compact şi Cristi Minculescu & Iris, „Ca pe vremuri”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...