Eurovision 2017: Republica Moldova, din nou în TOP. Jurnaliștii prezenți la Kiev ne-au apreciat după primele repetiții

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jurnaliştii acreditaţi la Eurovision 2017 au luat parte la repetiţiile concurenţilor care vor urca pe scenă în prima semifinală şi şi-au desemnat favoriţii, Republica Moldova clasându-se în primele locuri.

Trupa Sunstroke Project, care repezintă țara noastră la Eurovision 2017 cu piesa „Hey Mamma“, a reuşit să cucerească presa internaţională la primele repetiţii şi să se claseze pe locul al treilea în topul favoriţilor primei semifinale, care va avea loc pe 9 mai şi în care concurează 18 ţări.

Pe primul loc s-a clasat Armenia, reprezentată de Artsvik, cu piesa „Fly with me“ şi a doua poziţie a fost ocupată de Finlanda, reprezentată de Norma John, cu piesa „Blackbird“, scrie Adevărul.

Anterior băieții de la SunStroke Project au acumulat cele mai multe voturi în cadrul unui sondaj de pe cel mai popular blog dedicat concursului muzical Eurovision – WiwiBloggs.

De asemenea, potrivit unui top al revistei „Paris Match”, piesa Republicii Moldova este pe locul 9 în topul pieselor cu cele mai mari şanse de a câştiga finala Eurovision 2017.

Citește și: (VIDEO) Top 10 piese cu șanse de a câștiga Eurovision 2017, potrivit unei reviste franceze: Moldova e printre favorite

Pe de altă parte, se consideră că Republica Moldova are șanse mici de a ajunge în finală, deoarece țara noastră va concura în prima semifinală, în timp ce România în a doua, fapt ce scade șansele trupei SunStroke Project să acceadă în finala de la Kiev.

Amintim că reprezentantul Republicii Moldova va evolua la Eurovision în prima semifinală, ce va avea loc pe 9 mai, alături de concurenții din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Portugalia, Belgia, Suedia, Albania, Azerbaidjan şi Australia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...