Atenție! Iată adresele care vor rămâne în următoarele zile fără apă la robinet

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai mulți locuitori ai capitalei, dar și a unei comune din vecinătate s-ar putea să nu aibă apă la robinet în următoarele zile, anunță „Apă-Canal Chişinău”.

În legătură cu executarea lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit din stradela. V. Alecsandri, comuna Stăuceni, „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine în intervalul 09:00–18:00. Astfel, vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii din următoarele străzi: Ion Creangă; Vasile Alecsandri; Mugurel și Ştefan Cel Mare.

Totodată, mâine în intervalul 09:00–13:00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă din strada Mioriţa, 3/1, 3/2, 7/1. Aceasta va avea loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”.

De asemenea, din cauza lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit din strda Uzinelor colţ cu Lunca Bîcului, „Apă-Canal Chişinău” va întrerupe apa joi, 4 mai 2017, în intervalul 09:00–20:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii de la următoarele adrese: Uzinelor, 171-247, 142-188.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...