(foto) Undă verde la picnicuri. Peste 3000 de oameni s-au distrat la primul picnic Mai Day

maida
Foto: facebook/MaiDay

Pentru vizitatori, cei mai talentați meșteri populari din țară au pregătit un iarmaroc de obiecte de artizanat și ateliere de creație. În timp ce unii au cercetat tot ce le-a putut oferi picnicul, alții au preferat să savureze mult așteptatul soare pe iarbă verde sau pur și simplu să se odihnească pe gazon.

https://www.instagram.com/p/BTjoJaggHgf/?tagged=maiday

https://www.instagram.com/p/BTjvX2bDuBK/?tagged=maiday

 

Cei care au venit cu copii, au putut să-i lase sub supravegherea facilitatorilor în cele trei zone de distracții. Cei mici s-au jucat în voie, au pictat la școala de ceramică și pictură și și-au confecționat propriile jucării, după cum le-a dictat inima.

Dansuri fierbinți, tombolă cu cele mai bune premii de la Asconi Winery, multă mâncare gustoasă și vin de calitate, un show uimitor de taekwondo, lecții de joc popular pentru mic și mare – toate acestea au făcut parte dintr-o mare sărbătoare, la care s-au adunat toți doritorii de a scăpa de rutina urbană într-o zi liberă de luni.

https://www.instagram.com/p/BTlLGJlFtUJ/?tagged=maiday

Primul picnic de primăvară a culminat cu un concert de zile mari susținut de Alex Calancea Band, Rupt și Guz, care au cântat împreună cu publicul. Pe final de zi, a urmat de o Disco-horă pe cinste.

facebook/MaiDay
facebook/MaiDay

maid maiday

facebook/MaiDay
facebook/MaiDay
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente