Vlad Plahotniuc face haz pe seama Maiei Sandu; Reacția dură a liderei PAS

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Consiliul Executiv al Fondului Monetar Internațional (FMI) a aprobat o nouă tranșă pentru Republica Moldova în valoare de circa 21,5 milioane de dolari SUA (15,7 milioane de drepturi speciale de tragere) din creditul de 179 milioane de dolari SUA pentru Republica Moldova. Oligarhul Vladimir Plahotniuc nu a rezistat și a făcut haz pe seama liderei PAS, Maia Sandu.

„Încă un PAS înainte al guvernării”, a scris acesta pe aceeași rețea de socializare, având în vedere, cel mai probabil, formațiunea Maiei Sandu.

Totodată, „Înainte” a fost sloganul cu care a mers PLDM în campania electorală pentru parlamentarele din 2014. Ulterior, acesta s-a întrebat „Face guvernarea reforme? Își respectă autoritățile angajamentele față de partenerii externi? Fac instituțiile progrese? Va fi creștere economică?”, însă fără a oferi și vreun răspuns.

Citește și: FMI a aprobat o nouă tranșă pentru Moldova. Filip: După stabilitate, urmează creșterea. Plahotniuc: Încă un PAS înainte al guvernării

În replică, Maia Sandu i-a recomandat oligarhului să renunțe la umbrelele anti-glonț și să coboare printre oameni, pentru ai privi în ochi.

„Oare de ce o creştere economică de 4,5% duce la 4,5% încredere din partea populaţiei (și aceea obținută prin manipulare)? Din cauza umbrelelor anti-glonţ nu vedeţi mizeria, sărăcia, durerea celor pe care-i conduceţi. Vă e frică să coborâţi la oameni să-i priviţi în ochi”, a reacționat Maia Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...