45 % reducere timp de 6 luni la combinarea serviciilor tale preferate de Internet fix, Televiziune Digitală şi Telefonie mobilă

960x480_ro

Alege Internet fix, cu televiziune digitală şi telefonie mobilă într-un singur pachet în perioada 2 mai – 30 iunie curent şi beneficiază de 45 % reducere timp de 6 luni şi echipament gratuit la conectare pentru televiziune digitală şi conectare la domiciliu.

Ai comunicare cât încape în reţeaua cu cel mai stabil Internet fix, televiziune digitată cu tehnologia viitorului şi cu cele mai generoase oferte în telefonie mobilă. Bucură-te de o mulțime de avantaje oferite de combinarea a trei servicii într-un singur pachet.

Moldtelecom îţi recomandă pachetul optim de 165 de lei pe lună care include următoarele:

123

În cadrul acestui pachet, te bucuri suplimentar de serviciile Multiscreen şi Megogo. Serviciul Megogo îţi pune la dispoziție o video bibliotecă care conține o mulțime de filme, seriale și desene animate, disponibile pentru vizionare fără pauze de publicitate.  Serviciul Multiscreen îţi permit să vizionezi filmele şi emisiunile tv preferate oricând îţi dorești direct de pe smartphone-ul, tableta şi laptopul tău. Mai mult, ai programe de loialitate, apeluri nelimitate în reţeaua Unite şi Moldelecom, precum şi condiţii speciale de procurare a dispozitivelor mobile cu pachetele de telefonie mobilă Unite.

Ceea ce astăzi te ţine conectat de lucrurile şi oamenii pe care îi iubeşti, îţi este uşor la îndemână şi mai accesibil cu 45 %. Moldtelecom, unicul operator din ţară care oferă 5 servicii de telecomunicaţii  cu acoperire naţională, îţi pune la dispoziţie o soluţie unică de combinare a serviciilor, perfectă pentru familia şi activitatea ta profesională.

Moldtelecom este operatorul NUMĂRUL UNU de Internet fix și televiziune digitală şi NUMĂRUL UNU în Internet mobil după traficul generat de către abonaţi. 

Sună acum la 1181. 

www.moldtelecom.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente