Votează Top Pistrui 2017. Nouă tinere luptă în concurs

collagepistrui

Everyday Journalism anunță lansarea concursului pistruiatelor din Republica Moldova – Top Pistrui 2017. În proiect sunt implicate nouă pistruiate, care au fost alese de organizatori în baza aplicărilor online.

În urma unui anunț, circa 35 de pistruiate au aplicat pentru concursul online Top Pistrui 2017. Organizatorii au selectat nouă pistruiate și au realizat câte o sesiune foto cu fiecare dintre ele.

„Conceptul unui proiect pistruiat este încă din 2013, atunci când la evenimentul Pistrui Party am văzut entuziasmul pe fața femeilor. Am înțeles cât de încurajator este acest proiect pentru ele… femeile pictate de soare, dar care din păcate se complexează. La Top Pistrui 2017 uităm de complexe și promovăm pistruii ca o calitate și chiar un trend atrăgător”, spune organizatoarea și autoarea evenimentului, Victoria Ungureanu.

Proiectul își dorește să promoveze pistruiatele și să le încurajeze să își afișeze pistruii fără complexe. Puteți vota zilnic una dintre cele 9 pistruiate până la data de 11 mai, ora 12:00 pe site-ul everydayjournalism.md. Câștigătoarea trofeului Top Pistrui 2017 va fi anunțată în cadrul unui eveniment organizat la restaurantul „Mi Piace” la data de 11 mai.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente