Apply Magic Sauce – aplicația care poate determina preferințele sexuale, politice și religioase după like-urile de pe Facebook

apply_magic_sauce_620x350

Centrul de Psihometrie de la Universitatea din Cambridge cu o echipă de experți a creat o aplicație prin care îți poate determina profilul psihologic și social după cum tu pui like-uri pe Facebook, ce scrii și ce publici pe Facebook sau Twitter.

După ce dai acordul ca aplicația să folosească date de pe profilul tău, acesta îți poate determina: Personalitatea, Inteligența, Cât de mult iubești viața, potențialul de leadership, testul de personalitate potrivit lui Jung, preferința sexuală, orientarea politică și religioasă, Educația pe care o ai și chiar dacă ești într-o relație sau nu.

Aplicația o puteți găsi aici: Apply Magic Sauce

De multe ori, un utilizator care vrea să ascundă anumite informații despre el le va oferi fără să-și dea seama. De exemplu, dacă nu vrea să afle nimeni ce religie are, el nu va pune like și nu va posta pe teme religioase.

Dar această măsură de precauție nu este suficientă, spun cercetătorii. Chiar și animalul preferat poate oferi informații despre religia unei persoane, la fel și anumite tipare de limbaj.

app1 app2 app3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente