Meci de foc pentru Liverpool în Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Watford și Liverpool se vor întâlni, luni de la oră 22:00, într-un meci din etapă a 34-a din Premier League.

Înaintea acestui meci, Liverpool este pe locul 3 și luptă cu șanse importante pentru calificarea în Liga Campionilor, având 66 de puncte. Manchester City (locul 4) are 66 de puncte, iar Manchester United (locul 5) are 65 de puncte. Primele patru merg în Liga Campionilor.

De partea cealaltă, Watford este pe locul 13, cu 40 de puncte, la opt puncte deasupra loculu 18, primul retrogradabil. Așadar, tratează cu lejeritate acest final de sezon, fiind lipsită de emoții.

De la Watford vor lipsi în această partidă Youness Kaboul, Pereyra și Zarate, toți trei accidentați. Cathcart și Watson au ușoare probleme medicale, dar se speră că vor fi recuperați.

În ceea ce privește lotul lui Liverpool, Henderson și Mane au probleme medicale și nu vor juca. Firmino, Klavan, Lallana și Sturridge au acuzat și ei dureri în ultimele zile, dar au șanse să joace.

În cele 34 de meciuri disputate de FC Liverpool în acest sezon, 21 dintre ele s-au încheiat cu cel puțin trei goluri marcate.

De asemenea, Liverpool vine după zece meciuri în care a înscris măcar o dată în poarta adversarei.

Pe de altă parte, Watford este o nucă tare în meciurile din acest sezon de pe teren propriu, obținând 28 de puncte din 40 puse în joc.

Totuși, având în vedere că este lipsită de griji în acest final de sezon, un pont pentru meciul Watford-Liverpool ar fi că oaspeții câștiga, cu o cotă de 1.50 la agenția Netbet.

Cele mai bune agenții de pariuri online oferă și o cotă bună pentru cel puțin patru goluri marcate în acest meci, în jur de 2.70.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...