Incident armat: Un bărbat a deschis focul într-un complex rezidenţial. 8 victime, iar atacatorul, lichidat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția din orașul american San Diego (California) a anunțat că a împușcat mortal un bărbat care deschisese focul de armă în apropierea piscinei dintr-un complex rezidențial, rănind opt persoane, transmite, luni, Reuters.

Șeful poliției din San Diego, Shelley Zimmerman, a declarat că bărbatul, care ținea într-o mână un recipient cu bere, a fost lichidat după ce a îndreptat arma către polițiști. Incidentul a avut loc în apropierea complexului de apartamente La Jolla, din San Diego, puțin după ora locală 18:00 (luni ora 01:00 GMT).

Mai multe persoane dintre cele opt rănite au fost transportate la spital cu răni grave. Bărbatul înarmat lichidat de polițiști nu a fost identificat, scrie agerpres.ro.

Un martor a declarat că a văzut cel puțin trei persoane împușcate de bărbat erau căzute. El a menționat că doi polițiști sosiți la locul incidentului au fost implicați în schimbul de focuri cu bărbatul înarmat. Unele dintre victime au fost transportate la spital de către localnici înaintea sosirii ambulanțelor la locul incidentului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...