(VIDEO) Kliciko, făcut KO de Joshua; Ucraineanul a pierdut din nou toate titlurile mondiale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Boxerul britanic Anthony Joshua l-a învins prin KO tehnic în repriza a 11-a pe ucraineanul Vladimir Kliciko, sâmbătă seara, într-un meci pentru titlurile mondiale IBF, WBA, IBO la categoria grea, în gala desfășurată pe stadionul Wembley din Londra, în fața a 90.000 de spectatori.

Joshua (27 ani), campion olimpic în 2012, a obținut a 19-a sa victorie la profesioniști, un lucru incredibil fiind acela că toate s-au încheiat înainte de limită.

Kliciko (41 ani), și el campion olimpic, în 1996, a ratat revenirea în ring după ce în 2015 și-a pierdut centurile de campion mondial în fața altui englez, Tyson Fury. Kliciko are în palmares 64 de victorii (53 KO) și 5 înfrângeri (4 KO).

Kliciko a dominat tactic meciul în primele reprize, dar în runda a cincea a fost trimis la podea de Joshua, un lucru care mai mult l-a întărâtat pe ucrainean, care a abătut o ploaie de pumni asupra lui Joshua. Britanicul, care deținea deja centura IBF, a fost practic salvat de gong, dar în repriza următoare, a șasea, a fost făcut și el knock-down.

Vladimir Kliciko a controlat în continuare lupta, iar Joshua a rezistat, iar în runda a 11-a a dat atacul și Kliciko a ajuns din nou la podea. Ucraineanul s-a ridicat și a mai fost făcut o dată knock-down, după care arbitrul a fost nevoit să oprească lupta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...