Participă la crearea unui joc de zaruri supradimensionat pentru a vorbi despre rolul femeii în spațiul public

X7A58S56GT
Foto: Pierre Rougier

Te-ai gândit vreodată la spațiul pe care îl folosești în viața ta, odaia ta, casa sau apartamentul unde locuiești? Ce faci atunci când părăsești acest spațiu? Care sunt spațiile de afară pe care le folosești și cum le folosești? Sau probabil există spații pe care le eviți? 20 de tinere sunt invitate să participe la un workshop pentru dezvoltarea unui joc de zaruri supradimensionat, care să abordeze subiectul spațiului privat al femeilor și locul acestora în spațiul public în Moldova.

Dacă dorești să îți împărtășești experiența și ai inspirație și energie să petreci câteva ore în fiecare după amiază timp de o săptămână, de pe 14 până pe 20 mai, ești încurajată să aplici la acest eveniment-premieră în Chișinău. Workshop-ul va fi ținut de duminică până sâmbătă de la 16 până la 19:00, cu prezentarea jocului sâmbătă, 20 mai.

Grupul va fi compus din 20 de tinere cu vârstă minimă de 16 ani cu ocupații diverse și interes în subiectul propus. Artista creatoare și trainer-ul workshop-ului sunt din Germania și, respectiv Austria. Pe parcursul ședințelor traducerea conținutului va fi asigurată. Pentru a participa, completează formularul AICI, până pe 11 mai 2017.

Proiectul va fi implementat cu ajutorul Asociației Obștești Phoenix din Moldova, reprezentată de Cristina Vîrlan (Chișinău), Christine Brandauer – trainer expert în domeniul educațional, drepturile omului și emanciparea femeilor (Barcelona/Varșovia/Salzburg) și Pia Lanzinger artist de proiecte colaborative în spații publice, punând accent preponderent pe aspecte sociale și istorice ale comunității.(Istanbul/Berlin) și cu suportul financiar al organizației germane MitOst.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente