Sportul şi turismul îşi dau întâlnire pe biciclete la „Orheiul Vechi XCM 2017”

bicicleta
Foto: sporter.md

Evenimentul „Orheiul Vechi” XCM 2017 reprezintă o competiție pe biciclete MTB disciplina cross-country și cursele la rezistență. Scopurile și obiectivele acestui eveniment sunt promovarea ciclismului în Moldova, în special MTB, iar toți doritorii sunt îndemnați să se înscrie și să parcurgă traseul care trece prin cele mai pitoreşti locuri din raionul Orhei.

Maratonul „Orheiul Vechi XCM 2017” se va desfășura în raionul Orhei pe teritoriul complexului turistic „Epoca de piatră” al Vinăriei Brănești, iar locul startului este vinăria Brănești.

La start se admit participanţii cu vârsta mai mare de 15 ani pe biciclete 26, 27.5, 29 inci. Organizatorii au dreptul de a interzice participarea pe bicicletă a cărei stări tehnice nu corespunde normelor. Casca de protecție este obligatorie. Accesul la competiţii se acordă numai după prezentarea chitanţei de plată şi numai cu numărul primit de la organizatori. Fiecare ciclist își asumă propria responsabilitate pentru starea sa de sănătate, corectitudinea acţiunelor sale pe tot parcursul cursei. Aceste puncte sunt stipulate în documentul semnat la primirea numărului.
Persoanele care nu au atins vârsta majoratului pot participa la competiții numai cu acordul( în formă scrisă )a părinților sau a antrenorului.

Pentru a participa este necesar să vă înregistrați AICI. Taxa de înscriere:02 aprilie – 05 mai = 250 lei, în ziua startului 350 lei. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concursul va fi organizat de clubul sportiv de ciclism MTB.MD cu sprijinul Federația de Ciclism din Republica Moldova, Federația de Triathlon din Republica Moldova și Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente