Moldova.ORG oferă o mână de ajutor antreprenorilor moldoveni aflați în prag de faliment

Moldovenii care au investit acasă min 10-15 mii de Euro, dar din anumite motive au ajuns aproape de faliment, au acum o șansă de a reanima afacerea lor.

Proiectul Help From Media, din care face parte și redacția noastră, oferă posibilitatea de a restarta afacerile mici și mijlocii aflate în impact.

Timp de 6 luni, 10 antreprenori din moldova vor benefecia de asistență în marketing și comunicare. În această perioadă 6 platforme online de știri vor lupta pentru a crește cifra de afaceri prin intermediul articolelor și publicațiilor despre produsul și activitatea participanților.

Astfel, proiectul își propune să contureze 10 istorii de succes și să întoarcă 10 antreprenori moldoveni de la gândul de a părăsi țara.

Dacă ești antreprenor și ești în dificultate, aplică la acest proiect chiar acum. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de aplicare pe care îl găsești aici.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.