Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Apel la caritate: O tânără…

Apel la caritate: O tânără mamă are nevoie de ajutorul nostru

Un târg de Caritate pentru Romina Prodan, diagnosticată cu cancer al sistemului limfatic ( limfom Hodhin) va avea loc pe 7 mai în Grădina Publică Ștefan Cel Mare și Sfânt ”.

Romina este o mamica de 28 ani si are la intretinere un baietel de numai 4 ani. Dupa investigatii, Rominei i s-a pus diagnoza de Limfom Hodhin si pentru vindecare necesita un tratament peste hotarele tarii, pentru care este necesara o suma impunatoare de 50000 mii euro. „În parteneriat cu Inna Loghin, de asemenea si cu ajutorul altor mamici frumoase, organizam un Târg de Caritate în data de 7 mai , ora 10-16 în spatiul public (parcul) Stefan cel Mare, municipiul Chisinau. Noi venim cu produse si activitati pentru copii si maturi, distractii din partea partenerilor nostri. Ii avem alaturi pe FotoCabina, echipa Clounella , tobogane gonflabile si tamburine pentru cei mici, masute pentru aplicatii, desene si bule de sapun. De asemenea, în cadrul Târgului invitatii si participantii vor putea savura gustosenii din bucataria traditionala. Echipa noastra spera sa avem succese mari si sustinere din partea publicului larg. Multumim anticipat pentru toti cei ce vor si pot contribui la salvarea vietii Rominei. Împreuăa suntem o forță”, anunță organizatorii evenimentului.

Pentru a o ajuta pe Romina puteți să trimiteți un sms la numărul 2910 cu textul romina (abonatii moldcell )9002 abonatii unite, 090009002 tel fix. Costul unui sms este de 45 de lei .