(video) Dansul voluptuos al Antoninei Goloseev din prima semifinală „Românii au Talent”

antonina1

Antonina Goloseev, dansatoarea de strip plastic din Republica Moldova, a oferit din nou o seară de neuitat în prima semifinală de la Românii au talent.

Dansul senzual și voluptuos al tinerei a făcut ca atât juriul, cât și spectatorii, să rămână tăcuți și să petreacă unele din cele mai frumoase 2 minute pe care le poți vedea în direct la TV.

Totuși, Antonina nu a reușit să se califice în finala concursului.

Tânăra spune că în Moldova nu este o școală de strip-dans, iar societatea este una stereotipizată. „Eu mă lupt cu aceste stereotipuri, dar unei lumi întregi nu îi poți demonstra că strip plastica și striptease sunt două lucruri diferite.” Ea ne spune că dansurile sunt diferite și de exemplu în strip plastică este interzis să te dezbraci, să te atingi în zone erogene, iar la concursuri primești descalificare pentru astfel de mișcări.

De aici vine și unul din principiile de care se conduce în activitatea sa. „Eu niciodată nu voi evolua în cluburi. Eu evoluez doar pe scenă și nu vreau ca strip plastica să fie asociată cu dansurile de club. Un alt principiu este că la concursuri niciodată nu creez stare de disconfort concurenților. Și niciodată nu mă asociez cu profesori cu o reputație dubioasă, nu vreau să-mi stric propria reputație și nu lucrez cu ei și încerc să nu mă intersectez” spune Antonina pentru echipa #diez.

Aici puteți vedea un interviu cu Antonina Goloseev.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente