Lilian Carp a confirmat că Plahotniuc ar fi putut veni la sediul PL doar că nu l-a văzut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce deputatul liberal Lilian Carp a părăsit majoritatea parlamentară, aceasta a declarat că este gata să iasă și din partid și chiar din viața politică, dacă acțiunile partidului și ceea ce se va întâmpla în viitor nu va coincide cu viziunile sale. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la Jurnal TV.

„Nu doresc să fiu asociat cu acțiunile întreprinse de majoritatea parlamentară. Voi vota doar pentru acele proiecte, care sunt în interesele cetățeanului. Decizia pe care am luat-o este ca să pot merge cu fruntea sus pe stradă”, a specificat Lilian Carp.

Despre decizia de a părăsi majoritatea parlamentară a fost informat și Partidul Liberal în cadrul Consiliului Politic, convocat ieri-seară.

Fiind întrebat dacă Vlad Plahotniuc ar fi fost la sediul PL înainte de Consiliul Politic așa cum se zvonește în presă, Lilian Carp a spus că nu l-a văzut: „În perioada cât am fost în sediul PL eu nu l-am văzut pe Plahotniuc, dar asta nu înseamnă că el nu ar fi putut veni înainte sau după”, a precizat deputatul liberal.

Menționăm că după ce a părăsit majoritatea parlamentară Lilian Carp a spus că nu poate fi într-o coaliție cu Partidul Democrat care, prin reținerile care au loc în ultima perioadă de timp, nu face altceva decât să lichideze PL, eliberând eșichierul unionist pentru altcineva.

Totodată, Lilian Carp a menționat anterior că PL se află în „mașina de tocat a lui Plahotniuc” și dacă nu vor fi întreprinse măsuri atunci se va retrage din partid.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...