O nouă cursă directă Air Moldova: Chișinău – Krasnodar

Air Moldova a lansat astăzi primai cursă spre Chişinău-Krasnodar. Odată cu lansarea noului zbor direct, Krasnodar a devenit a treia destinație operată de către Air Moldova în Federaţia Rusă după Moscova şi Sankt Petersburg.

Pe lângă confortul unui zbor direct, destinat comunității de moldoveni stabiliți în regiune, această cursă va oferi locuitorilor din Krasnodar şi regiunile apropiate mai multe opţiuni de zbor, Aeroportul Internaţional Chişinău devenind un punct de conexiune pentru orașele europene.

Cursa Chișinău – Krasnodar are loc cu o frecvență de patru ori pe săptămână cu o aeronavă Embraer 190, conform următorului orar:

În zilele de marți și vineri:
Decolarea din Chișinău – 06:50; aterizarea în Krasnodar – 08:20
Decolarea din Krasnodar – 10:30; aterizarea în Chișinău – 12:10

În zilele de miercuri și sâmbătă:
Decolarea din Chișinău – 19:50; aterizarea în Krasnodar –  21:20
Decolarea din Krasnodar –  22:00; aterizarea în Chișinău – 23:40

Prețurile pentru aceasta cursă încep de la 69 euro pentru biletele într-o direcție, cu toate taxele incluse.

Biletele pot fi procurate online: www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova: bd. C. Negruzzi, nr. 10 şi Aeroportul Internaţional Chişinău, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Pe lângă noua cursă aeriană spre Krasnodar, compania Air Moldova operează cu succes zboruri directe spre 28 destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucureşti, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cele 5 curse sezoniere – Antalya, Heraklion, Tivat, Corfu şi Zakynthos.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.