12 recomandări de evenimente pentru ziua de sâmbătă, 29 aprilie

hn4t1q-l-610×610-hat-summer-girl-cute-floppy+hat-floppy-spring-hot-sun+hat-sun-straw-pretty-sunsmart-straw+hat
Foto: PC: wheretoget.it

E sfârșit de aprilie și, practic, început de vară. Iar pentru asta v-am pregătit o listă frumoase de evenimente.

#1. Salvăm Grădina Botanică

La ora 9:45, în fața Grădinei Botanice, detalii în eveniment.

#2. Acțiune de salubrizare în Parcul „Valea Trandafirilor”

După situația tragică climaterică de săptămâna trecută, orașul nostru iubit cu greu își revine la normalitate și este corect ca fiecare, în măsura posibilităților, să ofere o mână de ajutor. Se anunțăm organizarea unei acțiuni de salubrizare a parcului pe 29 aprilie, în această sâmbătă, ora 11:00. Detalii pe Facebook. 

#3. Repair Cafe

Trăind într-un timp foarte grăbit și în care aproape totul se aruncă la gunoi, evenimentul „Repair Cafe” ar putea fi unul așteptat de mulți dintre voi. Pe 29 aprilie, Atelier 99 invită participanții să aducă cu ei lămpi, căști, boxe, mixere, ceainice etc. defecte și fiind ghidați de specialiști, vor putea repara obiectele aduse și vor avea oportunitatea să țină o discuție comună despre cum acestea funcționează.
De fiecare dată reparăm ceva nou, de fiecare dată învățăm ceva nou.

Te așteptăm cu mult entuziasm și plini de curiozitate la UTM, blocul 3, etajul 7, cabinetul 3-717, ora 12:00. Detalii în eveniment.

#4. Collaboration Brew: West Coast IPA

O nouă bere lansată în Moldova. La ora 16:00, la Smokehouse, detalii pe Facebook.

#5. Stand Up Comedy Karaoke Concert Hall

„Auzim adesea că oamenii sunt foarte sceptici cu privire la problema creativității în Moldova. Aș vrea să arătăm, că avem oameni talentați și pricepuți. Și că avem o platformă în baza căreia oamenii se pot dezvolta în genul Stand Up Comedy. Nu neapărat să meargă altundeva pentru a demonstra. Dacă este dorință, este posibil de a se dezvolta și aici, în Moldova”, spun tinerii. 22 aprilie, la ora 18.00, la Karaoke Concert Hall Atrium, detalii pe #diez.

#6. BASS OR DIE 29/04

Un concert la Pesocinitza, la ora 23:00, detalii pe Facebook.

#7. Ziua X

Religii, confesiuni şi denominări în Basarabia secolului al XIX-lea, la ora 9:00, la Universitatea de Stat din Moldova, bloc central, et. 5, aud. 535, detalii în eveniment.

#8. Free Book Club with Will Dickson

ALC Buiucani vă invită la Clubul de Carte cu Will Dickson, cronicar și scriitor din New York! Sâmbata, 29 aprilie, ora 12:00, lecturăm împreună „A Temporary Matter” de Jhumpa Lahiri. Citiți istorioara și veniți la BOOKPLANET, bd. C. Negruzzi 5, of.90, pentru a discuta la subiect cu Will Dickson, vorbitor nativ american! Detalii pe Facebook. 

#9. Festivalul de Film American: Cars 2

Mașina de curse vedetă Fulger McQueen și incomparabilul Bucșa – mașinuța de tractări auto duc prietenia lor spre locuri noi, interesante, atunci când călătoresc peste mări pentru a concura în primul Mare Premiu Mondial ce va determina care este cea mai rapidă mașină din lume. Dar drumul spre campionat este presărat cu o mulțime de gropi, ocolișuri și surprize hazlii, atunci când Bucșa este prins într-o aventură intrigantă de spionaj internațional. Încercând să-l ajute pe Fulger McQueen în importanta cursă și totodată fiind în fruntea unei misiuni de spionaj strict secretă, călătoria plină de acțiune a lui Bucșa îl duce într-o cursă explozivă pe străzile Japoniei și ale Europei, fiind urmat de prieteni și urmărit de întreaga lume.

Proiecția are loc în cadrul Festivalul Filmului American la Chișinău! La ora 15:00, la Odeon. Intrarea este liberă, detalii în eveniment.

#10. Falstaff

Falstaff este o comedie populară cu personaje din popor. Falstaff este unul dintre cele mai populare personaje născute din pana maiastră a lui Shakespeare. Falstaff este un batrân mucălit, prietenul lui Henry, cel care va deveni celebrul rege Henrik al V-lea. Falstaff este bufonul pentru care viața este o veșnică sărbătoare, cu petreceri în fapt de noapte, cu mici găinării și cu polemici savante cu printul Henry. La ora 18:30, la Eugene Ionesco, detalii pe Facebook.

#11. Sex on Fire!

Kira’s Club vă așteaptă la un party la care motto-ul este „Sex, Drugs and Rock’N’Roll”! Acolo unde se ascultă Queen, Rolling Stone, The Doors, Led Zeppelin, Red Hot Chilli Peppers, Muddy Waters, Steppenwolf, Janis Joplin, Joan Jett, Beatles și jimi Hendrix, acolo se așteaptă o noapte de nebunie totală și distracție așa cum numai personalitățile sus menționate au trăit-o! Detalii în eveniment.

#12. PRIMII ÎN SPAŢIU 2D

Două superputeri, Uniunea Sovietică și Statele Unite se luptă pentru supremație în cursa spațială. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente