Funcționarii de la Ministerul Transporturilor riscă să se aleagă cu încă un dosar penal. Tehnica specială a ofițerilor anticorupție a dispărut din biroul ministrului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce sunt cercetați penal pe trei capete de acuzare, funcționarii de la Ministerul Transporturilor, inclusiv ministrul, riscă să se aleagă cu încă o învinuire. Asta după ce tehnica specială a ofițerilor CNA, cu ajutorul căreia erau interceptate convorbiri, a dispărut din birou. Cel mai probabil, spune șeful Procuraturii Anticorupție, învinuiții și-au dat seama că sunt ascultați și au vrut să șteargă urmele.

Menționăm că la moment ministrul Transporturilor și complicii săi sunt bănuiți pe trei capete: Acțiuni de corupere pasivă efectuată de conducerea Ministerului Transporturilor, abuz în serviciu privind construcția unui drum în Ungheni cu unele firme afiliate ȘI extragerea ilegală a resurselor minerale.

Deocamdată procurorii nu au specificat pentru ce va fi cel de-al patrulea capăt de acuzare.

Judecătorii urmează să decidă astăzi asupra aplicării unei măsuri preventive în privința lui Iurie Chirinciuc. El a spus că este vorba despre un dosar politic, acuzație respinsă de procurori.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...