(video) Help from Media – un proiect care vine să susțină antreprenorii care s-ar afla în prag de faliment

help1

Echipa #diez alături de alte câteva platforme media (Unimedia.info, Agora.md, Stirilocale.md, Agrobiznes.md și Moldova.org) s-au alăturat proiectului Help from media care vine să ofere posibilitatea de a restarta afacerile mici și mijlocii aflate în impas.

Moldovenii care au investit acasă sume mari dar din anumite motive au ajuns aproape de faliment, au acum o șansă de a-și reanima afacerea.

Timp de 6 luni, 10 antreprenori din Moldova vor beneficia de asistență în marketing și comunicare. În această perioadă 6 platforme online de știri, printre care și site-ul de știri pentru tineri #diez, vor lupta pentru a crește cifra de afaceri prin intermediul articolelor și publicațiilor despre produsul și activitatea participanților. Astfel, proiectul își propune să contureze 10 istorii de succes, să întoarcă 10 antreprenori moldoveni de la gândul de a părăsi țara.

Dacă ești antreprenor și ești în dificultate, aplică la acest proiect. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de aplicare pe care îl găsești aici.

Mai multe detalii despre proiect le găsiți aici Help from Media sau pe pagina de Facebook a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente