(FOTO) Plahotniuc, la întâlnire cu reprezentanții Vaticanului: Iată ce mesaj i-a transmis Suveranului Pontif

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oligarhul și liderul Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, a avut o întrevedere cu reprezentanții Vaticanului. Acesta a transmis oficialilor Bisericii Catolice că Republica Moldova este o „țară care împărtășește valorile creștine”.

În cadrul întrevederii pe care a avut-o cu reprezentantul diplomatic al Vaticanului în România și Republica Moldova, oligarhul a discutat mai multe subiecte de interes comun.

„Am vorbit despre rolul social al Bisericii, despre acțiunile de caritate pe care Biserica Catolică le promovează în Republica Moldova, dar și despre posibilitatea susținerii cetățenilor moldoveni care sunt stabiliți în Italia. Îi mulțumesc și pe această cale Nunțiului Papal Miguel Maury Buendia pentru această întrevedere și sper ca ea să fie un început în consolidarea relațiilor noastre bilaterale”, anunță Plahotniuc.

În acest sens, liderul PDM l-a rugat pe Înalt Preasfinția Sa să transmită Suveranului Pontif, Papa Francisc, că Republica Moldova este o țară care împărtășește valorile creștine.

18119104_1275532332568285_8213061609426737051_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...