(VIDEO) Ghimpu, deranjat de întrebările jurnaliștilor despre Plahotniuc: „Sunteți procuror?”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, evită să vorbească de o posibilă întâlnire cu liderul Partidului Democrat (PD), Vladimir Plahotniuc care ar fi avut-o joi seara.

În cadrul unei conferințe de presă, în care Ghimpu a condamnat acțiunile organelor de drept care au arestat în ultimele zile mai mulți funcționari liberali, a fost întrebat despre o posibilă întâlnire cu Plahotniuc care ar fi avut lor joi seara.

În replică, liberalul a cerut dovezi din parte jurnaliștilor. „Sunteți procuror? (…) Aveți probe? Așa fac și oamenii legii. Te arestează, spunând că au probe și apoi tiu-tiu”, a reacțional liderul PL.

Totodată, acesta a respins că ar fi fost șantajat că către reprezentanții PD. „Pe mine nu mă poate șantaja nimeni. Niciodată nu am fost șantajabil” a spus acesta.


„Nu regret că am făcut coaliție cu PD, pentru că am luat această decizie pentru prezentul și viitorul țării și în defavoarea partidului. Acum s-au adeverit spusele mele”, a mai spus Mihai Ghimpu.

În context acesta a declarat că PL nu își schimbă poziția vizavi de proiectul de lege al democraților de a schimba sistemul electoral în unul uninominal. „Votul uninominal. Eu ce, nu mai sunt Mihai Ghimpu sau PL are alt nume. Noi avem poziție vizavi de toate probleme. Noi nu ne schimbăm poziție. Eu nu pot dansa, după muzic altora”, a conchis liderul PL.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...