(video) Deputatul PL Lilian Carp anunță că părăsește coaliția de guvernare: „Reținerile au ca obiectiv lichidarea PL”

Carp
Foto: realitatea.md

Deputatul liberal, Lilian Carp, a părăsit majoritatea parlamentară a Partidului Liberal din Parlament. Anunțul a fost făcut înainte de ședința Parlamentului. Carp regretă că nu a luat această decizie în ianuarie 2016. Totodată, sursa a precizat că actuala majoritate parlamentară nu mai are nevoie de PL pentru a guverna.

„Eu am decis să iau această decizie singur. Astăzi se întâmplă ceea ce am prevăzut la 10 ianuarie 2016 când a avut loc Consiliu Republican PL unde s-a decis să facem coaliție cu PDM. De atunci le-am spus că această acțiune va duce la sacrificarea PL”, a declarat Carp.

În contextul reținerilor din ultimile zile, deputatul a precizat că aceste rețineri au ca obiectiv lichidarea PL.

„Se vrea ca grupul parlamentar PPEM să fie legalizat și ulterior să înlocuiască acest grup o parte din PLDM şi totodată să atace o parte din PAS. Acesta a fost primul pas după lichidarea unui partid politic, iar acum se merge pe același scenariu și cu al doilea partid politic- PL.

Toate aceste reţineri au ca obiectiv discreditarea unor lideri din PL pentru a face loc unui alt proiect politic, timpul va arăta care va fi. Mulţi cred că aceste rețineri au loc pentru modificarea sistemului electoral, nu este adevărat, sunt voturi pentru susține acest proiect”, a menționat Carp.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente