Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Deputatul care și-a schimbat discursul…

Deputatul care și-a schimbat discursul în câteva zile pleacă de la PLDM și merge la PDM

PLDM-istul Iurie Chiorescu, deputatul ajuns în Parlament după demisia lui Victor Roșca, care a declarat pe 13 aprilie că, dacă va accepta mandatul de deputat atunci va fi „doar în echipa liberal-democrată” a anunțat astăzi că aderă la PDM.

La 13 aprilie 2017, contactat telefonic de independent.md pentru a afla dacă va accepta mandatul, Iurie Chiorescu a spus că îi este greu să ofere un răspuns imediat, urmând să se consulte cu familia, și membrii formațiunii. În orice caz, „dacă va accepta să revină, va fi cu siguranță membru al fracțiunii liberal-democrate”, a declarat atunci Chiorescu. „Nu știu. Urmează să vedem. Acum am auzit și eu. Știți cum, acum puterea este tulbură. Mai discut cu familia, cu partidul și voi decide. Eu sunt în PLDM de la fondarea lui, unul din fondatori, fără falsă modestie. Referitor la acceptarea mandatului de legislator, voi decide într-un timp rezonabil, împreună cu familia mea și echipa liberal-democrată ce facem mai departe, cum procedăm”, spunea Chiorescu.

La ședința Parlamentului de azi, vineri, 28 aprilie 2017, Iurie Chiorescu însă s-a răzgândit, el anunțând că părăsește PLDM și aderă la PDM.

sursa foto: politik.md