„Povestește-ne plusul experienței tale Erasmus+” și câștigă premii bănești

main
Foto: facebook/erasmus+

Dacă ai beneficiat de o experiență Erasmus+ și ești dispus să o povestești despre ea lumii întregi, ai șansa să câștigi premii bănești.

Programul Erasmus+ împlinește 30 de ani de activitate și cu această ocazie provoacă studenții și profesorii care au beneficiat de o mobilitate academică internațională Erasmus+ să participe la concursul online intitulat „Povestește-ne despre plusul experienței tale”.

La concurs pot participa:
# Tinerii care sunt studenți sau au fost studenți înmatriculați la o universitate din Moldova și au beneficiat de o mobilitate academică Erasmus+ sau Erasmus Mundus pe parcursul perioadei de studii
# Profesorii și stafful universitar din Moldova care la fel au beneficiat de o mobilitate Erasmus+

Asta însă nu este suficient. Pentru a putea intra în concurs pentru premiile bănești în sumă de 500-1500 lei, trebuie să respecți un regulament:
# Cei care doresc să participe în concurs trebuie să expedieze o poză realizată pe durata mobilității Erasmus+, însoțită de un scurt text de 120 cuvinte care să răspundă la întrebarea „Care a fost plusul experienței tale Erasmus+?” la adresa [email protected] cu titlul mesajului – Concurs Erasmus+
# Emailul expediat trebuie să includă și următoarele detalii: universitatea din MD, universitatea gazda, țara și anul mobilității.
# Oficiul Național Erasmus+ va crea un album pe pagina sa oficială de Facebook dedicată acestui concurs în care va plasa toate pozele însoțite de istorioare.
# Trei persoane, istoriile cărora vor acumula cel mai mare număr de like-uri vor fi premiate.
# Premiile vor fi acordate în cadrul evenimentului de aniversare a 30 de ani a Programului Erasmus+ ce va avea loc pe data de 18 mai la Palatul Republicii.

Perioada desfășurării concursului este 26 aprilie – 16 mai. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul oficial www.erasmusplus.md.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente