Festivalul Internațional „J.S. Bach” revine în luna mai. Află care este programul concertelor

11081021_816267285123171_1777526731044990669_n
Foto: facebook/BachFestival.Chisinau

Festivalul Internațional ,‚J.S. Bach” revine la cea de-a VII-a ediție! De această dată, programul curpinde 4 concerte de o înaltă ținută artistică ale unor artiști valoroși din Rusia, România, Ucraina, Germania și Republica Moldova.

Un festival BACH nu poate fi conceput fără muzică de orgă, iar faptul că Sala cu Orgă se află în reparație nu a împiedicat organizatorii să păstreze conceptul evenimentului. Festivalul și-a mutat locația la Catedrala Romano-Catolică ”Providența Divină” pentru deschidere, iar restul concertelor vor fi găzduite de Muzeul Național de Artă.

Deschiderea va avea loc pe data de 7 mai, cu un concert susținut de Anna Strezeva, Mihail Strezev și Reghina Nadkrenicinaia și se va încheia pe 11 mai cu una din lucrările legendare ale lui Bach.

Așa cum ne-au obișnuit și la edițiile anteriore, organizatorii au pregătit multe surprize și nume valoroase din lumea muzicii.  Prețurile pentru un bilet variază între 100 și 200 de lei. Află mai multe detalii, accesând pagina de facebook a evenimentului.

bach program
facebook/BachFestival.Chisinau

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente