(Update) Percheziții la Ministerul transporturilor. Două persoane au fost reținute

cna1
Foto: Agora.md

Directorul SRL Noucost şi administratorul SRL Global Trans Construct au fost reţinuţi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor din această dimineaţă. Aceştia sunt vizaţi într-un dosar de corupţie în care sunt implicaţi factori de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor şi Administraţiei de Stat în Construcţie.. 

Mai devreme, în acelaşi dosar, a fost reţinut şeful interimar al Administraţiei de Stat a Drumurilor. În prezent, au loc percheziţii în biroul ministrului Transporturilor.

Ofițerul de presă al CNA Angela Starinshi, a declarat pentru Pro TV că în această dimineaţă au început percheziții la mai multe adrese unde domiciliază funcţionari din Ministerul Transporturilor şi reprezentanţi ai unor companii.

În acest moment au loc perchezitii şi la Administraţia de Stat a Drumurilor, în biroul conducătorului acestei instituţii.

Acţiunea are loc în cadrul unui dosar penal pornit pe fapte de corupţie, în care sunt vizate şi lucrări finanţate din fonduri europene.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente