Participă la un workshop practic susținut de Mihai Fusu despre lumea actoriei

mihai fusu

Tinerii sunt invitați la un workshop practic cu tema „Arta actorului”, susţinut de actorul şi regizorul Mihai Fusu. Cu o bogată experienţă atât pe arena naţională, cât şi cea internaţională, Mihai Fusu va face o introducere cu exerciţii practice în lumea actoriei.

Mihai Fusu a fost desemnat regizorul anului în 2006 şi omul anului la categoria teatru în 2016. El este fondator al Centrului de Arte Coliseum şi studio-ului teatral FOOSBOOK. Şi-a făcut studiile la Chişinău, Moscova, Londra şi Paris, iar stagiile în Franţa, Elveţia şi SUA.

Actorul a interpretat roluri principale în mai multe piese, dar şi a regizat zeci de spectacole printre care şi în cadrul proiectul Şcoala de arte pentru tinerii din instituţiile de tip penitenciar.

Acest workshop este o oportunitate pentru tine de a cunoaşte lumea dinamică şi expresivă a teatrului, mai ales dacă vrei să continui în acest domeniu, dar şi pentru a experimenta exerciţiul teatral şi beneficiile sale. Intrarea este liberă, iar pentru a participa trebuie să te înregistrezi AICI.

Evenimentul va avea loc pe 29 aprilie, ora 12.00 la American Language Center.

18034226_1452695114750509_8979557917692395964_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente