Indicații de la primărie: Cum își vor relua activitatea instituțiile de învățământ începând de mâine

scoala
Foto: static.panoramio.com

Dorin Chirtoacă a susținut o conferință de presă în care a menționat că mâine toate instituțiile de învățământ își vor relua activitatea în condiții normale. Șefii instituțiilor vor avea obligația de a verifica dimineață care este situația în clădiri și în raza teritoriului pentru ca să își poată desfășura activitatea fără impedimente.

„În total au fost 43 de instituții blocate, însă intervențiile au permis deblocarea accesului spre școli și grădinițe. Momentan avem 9 instituții în care unele încăperi au fost avariate”, a menționat primarul.

Chirtoacă a spus că în cazul în care în unele instituții vor exista probleme, elevii vor fi mutați în alte încăperi pentru a putea învăța, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, instituțiile își vor relua activitatea odată cu îndepărtarea acestor probleme. Primarul a mai subliniat faptul că instituțiile de învățământ vor avea prioritate la efectuarea lucrărilor de reparație.

În cadrul conferinței, Dorin Chirtoacă a făcut un apel către toți locuitorii, agenții economici, instituții și universități, pentru a se implica la curățarea orașului, sau cel puțin la strângerea și depozitarea crengilor la marginea străzilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente