Mai multe companii de taxi anunță că oferă servicii gratuite și că nu au fost operate modificări de preț

taxi
Foto: unimedia.info

Itaxi.md anunță că în legătură cu condițiile meteo nefavorabile, există dificultăți în deservirea comenzilor parvenite prin intermediul aplicației, însă compania nu a operat modificări de tarife.

Compania a mai anunțat că depune tot efortul pentru a fi disponibilă pentru locuitorii orașului Chișinău și informează că nu au fost operate modificări de taxe de călătorie de partenerii ce asigură îndeplinirea comenzilor, iar orice abuz în acest sens trebuie fie sesizat.

Pentru aceasta, compania a pus la dispoziție un număr de telefon la care pot fi trimise mesaje pentru raportarea încălcărilor: 067635999 (cu detalii privind numărul de telefon de pe care s-a efectuat comanda, destinația călătoriei etc.) sau prin mesageria de pe pagina de Facebook.

Din cadrul rețelei iTaxi fac parte:

Taxi Meridian (14222)
Taxi STAR (14999)
Taxi Cab (14474)
Taxi Limon (14428)
Taxi National (14002)
TaxiStar (14099)
City Taxi (29922122)
Avantaj Taxi (23622222)

Aplicația iTaxi, poate fi găsită atât pe Google Play, cât și pe iTunes.

„Totodată mulțumim partenerilor noștri din Chișinău ce depun eforturi considerabile pentru a face față calamității ce s-a abătut asupra noastră și care au creat echipaje speciale de mașini care se află acum în fiecare sector al capitalei și ajută la deszăpezirea și curățarea drumurilor de copaci. De asemenea, acestea, în măsura posibilităților, vor asigura transport gratuit persoanelor ce vor avea nevoie de asistența și ajutor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne manifestăm speranța că aceste momente dificile vor fi depășite în comun cu pierderi minime” menționează compania.

Potrivit Bani.md, conducerea firmei de taxi 14428 s-a autosesizat și a spus că pune la dispoziția călătorilor câteva mașini pentru transport gratuit celor care chiar au nevoie: „La moment, la dispoziția oamenilor sunt 6 mașini, însă, numărul unităților de transport va fi suplinit mai spre seară și mâine dimineață, când va fi fluxul de oameni mai mare.

De asemenea, reprezentanții companiei au declarat că, taxiurile și șoferii vor presta servicii gratuite până când toate unitățile de transport public vor circula după graficul și orarul lor normal.

Pentru cei care au nevoie de o unitate de transport și nu își permit să dea sume exagerate pentru o călătorie, pot apela la numărul de taxi 14428, sau la numerele de telefon: 061099098 sau 068763635.

Reamintim că mai mulți oameni s-au plâns astăzi pe rețelele de socializare din motiv că au plătit și până la 300 de lei pentru o călătorie cu taxiul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente