Premierul recomandă moldovenilor să se abțină de la deplasări în alte localități

Pavel Filip

Premierul Pavel Filip le-a recomandat cetățenilor moldoveni să se abțină de la deplăsări în afara localităților, având în vedere intimperiile, inclusiv să se abțină de a merge la Paștele Blajinilor pentru că se expun unor riscuri mari. Totodată, el a dat asigurări că autoritățile întreprind toate măsurile pentru a depăși situația excepțională cu care se confruntă Republica Moldova.

„Vreau să mă adresez către toți cetățenii să se abțină să părăsească locuințele, să stea acasă, mai ales că avem Paștele Blajinilor. Înțelegem ce înseamnă această zi, dar totuși luând în considerație această situație care este una ieșită din comun, recomand insistent tuturor să se abțină de plecări, să stea acasă, să nu meargă de data aceasta prin localități pentru că dincolo de faptul că se vor expune pericolului, să nu uităm că avem drumuri blocate, copaci căzuți, multe localități deconectate de la energia electrică”, a făcut premierul un apel în cadrul unei intervenții în direct la Publika TV.

Totodată, el s-a adresat agricultorilor, menționând că va fi efectuată o evaluare a pagubelor, iar Guvernul va interveni pentru a le oferi ajutor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente