Top 10 aplicații gratuite pentru iPhone pe care le descarcă oamenii din Moldova

YDZNBD127O
Foto: Rachael Crowe

Platforma iosappstats.com oferă diverse statistici legate de aplicațiile pe care oamenii din diferite colțuri ale lumii le descarcă pentru dispozitivele ce funcționează pe iOS. Noi am selectat cele mai populare aplicații gratuite pe care le folosesc oamenii din Moldova pentru iPhone.

#1. FaceApp: Free Neural Face Transformations

Aplicația transformă fotografiile cu fața ta utilizând Inteligența Artificială. Poți adăuga zâmbete, poți deveni mai tânăr sau mai bătrân.

PC: TechCrunch
PC: TechCrunch

 

#2. Viber Messenger

Viber este o cunoscută aplicație de mesagerie. Printre noile actualizări se numără faptul că poți urmări video-uri de pe YouTube în chat, sau poți minimiza clipurile în timp ce faci altceva pe telefonul tău. De asemenea poți vedea și când prietenii tăi au fost ultima oară conectați la aplicație.

PC: iDownloadBlog
PC: iDownloadBlog

 

#3. WhatsApp Messenger

WhatsApp este o altă aplicație faimoase de mesagerie. Printre ultimele actualizări introduse de dezvoltatori este și faptul că utilizatorii își pot adăuga o descriere la profilurile lor. De asemenea, video-urile pot fi privite direct în aplicație, fără a fi descărcate mai întâi.

idownloadblog.com
PC: idownloadblog.com

 

#4. Messenger

Aplicația de mesagerie este potrivită pentru cei care sunt conectați aproape 24/24 la tot ce se petrece pe Facebook. Acolo îi ai deja pe toți prietenii tăi, iar mai mult, de puțin timp, Messenger-ul are propria secțiune de „istorii” ale prietenilor, astfel încât poți vedea direct în aplicație ce moment le-a marcat acestora ziua.

PC: jatimtech.com
PC: jatimtech.com

 

#5. Facebook

De la news feed-uri personalizate și până la live video-uri în 360 de grade, Facebook-ul aduce actualizări pentru a lărgi din ce în ce mai mult gama de „servicii” oferite utilizatorilor.

PC: imore.com
PC: imore.com

 

#6. Instagram

Comunitatea are deja peste 500 de milioane de utilizatori care distribuie zilnic, prin diversitatea de filtre și instrumente puse la dispoziție de aplicație, experiențele trăite.

appleinsider.ru
PC: appleinsider.ru

 

#7. YouTube

YouTube-ul este o aplicație din ce în ce mai populară, mai ales datorită numeroaselor vloggurilor autohtone care apar.

PC: pocketmeta.com
PC: pocketmeta.com

 

#8. Skype

Skype-ul este popular în special pentru conversațiile video cu persoanele aflate peste hotare.

PC: imore.com
PC: imore.com

 

#9. Build a Bridge

Build a Bridge este un joc puzzle care-ți testează abilitățile inginerești și talentul de improvizare.

collage

 

#10. Uphill Rush

Uphill Rush este, la fel, un joc, care simulează un parc de distracții. Scopul este de a supraviețui tuturor provocărilor întâmpinate pe drum.

uphill

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente