Aproape 80 de localități din zece raioane deconectate parțial de la energia electrică ca urmare a intemperiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aproape 80 de localități din zece raioane au fost deconectate parțial de la energia electrică ca urmare a vremii nefavorabile de țară. Totodată, au fost doborâți 35 copaci, iar 7 automobile au fost deteriorate în municipiul Chișinău de arbori și crengi, fără ca nici o persoană să aibă de suferit. Cel puțin așa arată datele Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale deținute în dimineața acestei zile.

Astfel, printre localitățile deconectate parțial de la energia electrică sunt 79 localități din 10 raioane, dintre care, raionul Criuleni, Strășeni, Orhei, Ialoveni, dar și orașe din UTA Găgăuzia.

Salvatorii au intervenit pentru defrișarea și ridicarea copacilor, pot fi numite strada George Coșbuc 3 din Chișinău, str. Vasile Alecsandri 28, dar și Str. Gheorghe Asachi. În raionul Dubăsari, salvatorii au intervenit pentru tractarea unui camion, care derapase de pe traseu.

Situația este monitorizată în continuare de către angajații SPCSE, iar salvatorii și pompierii sunt gată să intervină pentru ajutor cetățenilor. Mai mult, salvatorii atenționează conducătorii auto să fie prudenți la volan în aceste condiții de drum, pentru a evita situațiile de risc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...