4/20: Recomandări de cele mai „vesele și înalte” evenimente pentru ziua de joi, 20 aprilie

marijuana
Foto: Lost in Internet

Timpul se schimbă, însă căldura din suflet crește, mai ales că joi este 4/20 – Ziua internațională a consumului de marijuana.

#1. Forum „Urbanismul în serviciul populației”

Forumul „Urbanismul în serviciul populației” pune în discuție tema urbanismului în beneficiul tuturor categoriilor de cetățeni. Formatul forumului este unul participativ și inclusiv, adunând diverși actori și instituții implicate în dezvoltarea urbană. Acest eveniment are drept scop generarea unor recomandări operaționale care ar contribui la realizarea politicilor urbane publice în serviciul populației. Vor avea loc ateliere de lucru tematice. La ora 9:00, la Muzeul Național de Arte, detalii în eveniment.

#2. Deschiderea clubului pentru tineri „Impact”

Ne bucurăm în sfârșit să vă anunțăm despre deschiderea Cubului pentru tineri „Impact”!
Un loc în care distracția, socializarea și discuții pe subiecte actuale, dintr-o perspectivă sănătoasă, se armonizează perfect. Deci, vă așteptăm în data de 20.04.2017, în oficiul A.O. Temelii Tari, la un timp special în care vom avea mult fun și multe jocuri de societate. Detalii pe Facebook.

#3. BiciȘcoala

Nu-i ușor să înveți să mergi pe bicicletă, mai ales dacă n-ai făcut-o până acum. Fete pe biciclete și Velopoint organizează prima școală de pedalat pentru adulți. Joi, 20 aprilie, ora 16.00, în parcul Valea Morilor. Vei avea parte de 4 ore intensive de teorie și practică în două etape și multă distracție, desigur. Detalii în eveniment. 

#4. Expoziție personală „Rod sufletesc”, Elvira Cemortan-Voloșin

La ora 16:00, la Galeria Artelit de la Filarmonica Națională „S. Lunchevici”, detalii pe Facebook. 

#5. CONCERT DE PAȘTI

„La 220 de ani de la nașterea compozitorului Franz Schubert”. La 18:00, la Filarmonica Națională, „S. Lunchevici”, detalii în eveniment.

#6. Autopcity – un film de Ștefan Rusu

Filmul „AUTOPCITY” este un documentar investigativ ce exploră un oraș în derivă. Împreună cu un grup de cercetători, teoreticieni, arhitecți, sociologi, activiști urbani și artiști vizuali am investigat procesele de transformare și planificare urbană, care au avut loc în oraș înainte și după proclamarea Independenței în 1991. De-a lungul acestui parcurs ne-au preocupat efectele negative pe care le-ar avea de suferit partea de jos a orașului vechi în urma construcției bulevardului Cantemir, conceput în perioada socialistă de echipa arhitectului A. Șciusev și reactualizat în planul urbanistic general (PUG) din 2007. La ora 18:30, la Zpațiu, detalii pe Facebook. 

#7. Ja trebuju svoego adekvata @4/20

Vacanța ta va fi colorată nu iarăși, dar din nou, cu colaborarea frumoasă și de lungă durată dintre Spălătorie și blondele astea două – Diana și Ilona.

Noi vrem ca petrecerea de pe 04/20 să fie una memorabilă, iată de ce venim cu un playlist extrem de sparkly, care te va duce spre diverse colțuri de univers. Pe fundal o fi niște Rick and Morty. Iar vecerinka va fi, ca de obicei, în aur. La ora 21:00, la Spălătorie, detalii în eveniment.

#8. Manchester United vs Anderlecht

La ora 22:05, la Pub 44, un meci interesant din Europa League, detalii pe Facebook. 

#9. BUCĂTĂRIA. ULTIMA LUPTĂ 2D

Ultima luptă va fi dată la Campionatul Mondial de bucătari! Detalii pe pagina oficială. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente