Premieră absolută: Cunoscuta actriță Maia Morgenstern vine cu 6 spectacole românești la Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La finele lunii aprilie, pe scena Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” vor fi prezentate, pentru prima dată la Chișinău, 6 spectacole ale Teatrului Evreiesc de Stat din București în frunte cu celebra actriță Maia Morgenstern, interpreta rolului Maicii Domnului în filmul lui Mel Gibson „Patimile lui Hristos”, film care a rulat de curând pe ecranele televiziunilor noastre.

Evenimentul teatral are loc în cadrul unui proiect cultural-artistic de mare anvergură, realizat în premieră de către teatrele celor două capitale românești. Este vorba de un schimb de turnee organizate în baza acordului de reciprocitate dintre cele două teatre, cu susținerea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” Chișinău și a Primăriei municipiului Chișinău.

Programul de spectacole ale Teatrului Evreiesc de Stat din București se va derula din 25 aprilie până pe 30 aprilie 2017, iar turneul Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” va avea loc respectiv în perioada 8-14 mai, la București, unde trupa chișinăuiană va susține o serie de șase spectacole pe scena Teatrului Evreiesc de Stat.

Spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat din București pe scena Teatrului Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” sunt programate astfel:

– 25 aprilie, ora 18.30 – Varșovia: ghid turistic
– 26 aprilie, ora 18.30 – Amantul
– 27 aprilie, ora 18.30 – Mic și-al dracu’
– 28 aprilie, ora 18.30 – Miss Daisy şi şoferul ei
– 29 aprilie, ora 18.30 – Băiatul din Brooklyn
– 30 aprilie, ora 18.30 – Mazl Tov… And Justice For All!

Spectacolele aduse la Chișinău sunt foarte gustate și apreciate de publicul din România și din alte țări, iar biletele pot fi procurate de la casa Teatrului-gazdă. Detalii despre fiecare spectacol pot fi găsite AICI.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...