Recomandări #diez: Unde să-ți lași animalul de companie când pleci în călătorii

man
Foto: fromthegrapevine.com

Cei care au un animal de companie deseori se confruntă cu o problemă, ce să facă cu el atunci când pleacă în deplasări, călătorii sau în ospeție pe câteva zile. Echipa #diez a cercetat subiectul și a găsit trei soluții:

#1. Pethouse.md – un hotel exclusiv pentru animale, aici ele sunt cazate în camere individuale, separate, iar de mai multe ori pe zi sunt scoase la plimbare. La momentul încheierii contractului sunt expuse toate detaliile – de câte ori să meargă la plimbare, când animalul să fie hrănit, cu care alimente, dacă este necesară sau nu folosirea unui vas pentru alimentare. Produsele alimentare sunt furnizate la hotel de la diferiți producători: carnea este furnizată de către o întreprindere, hrana uscată – de alta, cu fiecare dintre ele se stabilește un contract pe termen lung. Prețurile variază în funcție de animal și de cerințele stăpânului.

#2. Uniunea Chinologică din Moldova – oferă servicii de cazare pentru animale. Pe pagina lor se spune că este un hotel de trei stele cu condiții minunate, camere separate, inclusiv de clasă „Lux”. Animalele sunt hrănite de 2-3 ori pe zi, personalul este grijuliu și hotelul deține și teren pentru plimbare. Prețul este de la 100 lei pe zi (24 ore).

#3. O persoană care să-l țină pentru o perioadă de timp – pe Facebook sunt create comunități ale iubitorilor de animale care oferă ajutor în astfel de situații. Diez a realizat o listă a celor mai populare grupuri unde puteți găsi ajutor în astfel de situații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente