Concurs pentru toate familiile din Moldova. Prezintă-ți familia într-un filmuleț și câștigă premii

UJ6PRG5Z3Z

În contextul Zilei Internaționale a Familiei, celebrată anual la 15 mai, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei lansează un concurs naţional pentru toate familiile din Moldova. Iată ce trebuie să faci pentru a participa.

Tema concursului este „Familii diferite, aceeași dragoste” iar scopul inițiatorilor este de a evidenția faptul că familia înseamnă dragoste, grijă şi ocrotire părintească. În acest sens, Ministerul vine să susțină familiile ca un mediu armonios în creșterea și dezvoltarea copiilor.

Concursul începe astăzi și continuă pe durata a 24 de zile, în perioada 18 aprilie-11 mai, 2017. În acest termen, familiile din toată ţara pot trimite la sediul Ministerului un video de un minut și fotografii care respectă tematica concursului, împreună cu o mică descriere sau un moto al familiilor lor. Cele mai bune lucrări vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Internațională a Familiei.

Prin această iniţiativă, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei își propune să promoveze la nivel național unicitatea tuturor familiilor din țara noastră, inclusiv familii monoparentale, asistenți parentali profesioniști, case de tip familial, copii care cresc cu bunici, unchi sau mătuși.

Toate fotografiile și filmulețele pot fi expediate pe email: [email protected] sau la adresa: Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Concursul „Familii diferite, aceeași dragoste”, str. Vasile Alecsandri 1, Chișinău, MD 2009, Republica Moldova.

Pentru detalii apelați și la numărul de telefon: 022-269-358.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente