Tinerii care doresc să-și deschidă o afacere socială pot beneficia de studii gratuite la Londra

2-London
Foto: gdcc.com

Tinerii care vor să deschidă o întreprindere socială pot obține studii gratuite în cadrul cursului postuniversitar Year Here, un curs de un an care reprezintă un mix între accelerator pentru proiecte sociale, curs de instruire și incubator de afaceri. Year Here oferă programe anuale, în cadrul cărora studentul se aprofundează într-o anumită temă cu toate problemele acesteia, iar apoi primește toate consultările necesare pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru subiectul/problema selectată.

Organizatorii cursului spun că acesta este conceput pentru a cultiva abordări antreprenoriale la problemele sociale, iar spre deosebire de o diplomă de master tradițional, aceasta este orientată spre acțiune – și se bazează pe experiența de zi cu zi.

Doritorii de a se înscrie pentru sesiunea din toamnă o pot face până duminică, 7 mai 2017. Studiile se desfășoară la Londra, Marea Britanie.

Cursul este gratuit, deoarece costurile sunt acoperite de clienții care sunt deserviți de către participanții la program. Totodată, programul ajută studenții să-și găsească chirii ieftine, locuri de muncă part-time, iar la necesitate studenților li se oferă o bursă în valoare de 5 000 de lire sterline anual. Bursa este acordată în funcție de doi factori: necesitatea financiară și probabilitatea de a beneficia de curs.

Pentru a te înscrie trebuie să parcurgi următorii pași:

#1. Completează formularul de înscriere. Instituția îți va verifica eligibilitatea, iar în cazul în care ești, vei primi un formular de cerere online.

#2. Completează formularul de cerere descriindu-ți experiența anterioară și motivația de a participa. Termenul limită este 7 mai.

#3. Dacă cererea ta este de succes, vei fi invitat să participi la un interviu video. Interviul va avea loc la mijlocul lunii mai.

#4. Dacă treci cu succes de etapa interviului video, vei fi chemat la un atelier de selecție, unde va avea loc și interviul final. Atelierul se va desfășura în lunile mai și iunie.

#5. Ulterior, ți se va oferi un loc în program, cu condiția că vei trimite în scurt timp referințele tale. Acestea sunt așteptate până la mijlocul lunii iunie.

Mai multe detalii despre program găsiți pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente