StudentFest: Participă la cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România

13312600_1202300129803593_1009195725194905102_n
Foto: facebook.com/studentfest.ro

„StudentFest” este cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, și se va desfăşura în perioada 11-20 mai, la Timişoara. Evenimentul are ca scop stimularea creației artistice și promovarea tinerilor care inspiră prin ceea ce fac, fiind organizat de voluntari pentru comunitate. Prin ochii artiștilor consacrați, ai participanților sau ai oricărei persoane se deschide o nouă poartă spre ceea ce astăzi numim ARTĂ.

Tema acestei ediții dorește să scoată în evidență modul în care se poate vedea dincolo de limitele impuse de societate, încurajând tinerii să ia parte la un manifest cultural, în care să creeze și să dea sens artei printr-o perspectivă proprie, punând în valoare unicitatea caracterului și viziunii lor.

În cadrul festivalului, tinerii vor participa în cadrul mai multor secțiuni: arhitectură, arte stradale, ceramică, dans, design vestimentar, experimentarium, film și arte video, fotografie, grafică, literatură, muzică, pictură, publicitate, sculptură și teatru.

Pentru a participa la festival este necesară completarea unui formular online, ce poate fi accesat AICI.

Acest festival este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesaţi de susţinerea şi promovarea artei atât la nivel local, naţional cât şi internaţional. Tinerii care doresc să facă parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitaţi să se înscrie ca voluntari până la data de 26 aprilie 2017, completând formularul de pe site-ul proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente