În Noaptea Învierii, salvatorii au lichidat șapte incendii din țară

În ultimele 24 de ore, salvatorii au intervenit în 59 de situaţii de risc, reuşind lichidarea a şapte incendii. De ajutor au avut nevoie oameni din raioanele Bălţi, Făleşti şi Cahul, transmite trm.md.

Paramedicii şi medicii Serviciului Mobil de Reanimare şi Descarcerare au acordat primul ajutor calificat pentru 20 de persoane aflate în situaţii de primejdie. De ajutor a fost nevoie și la deblocarea ușilor pentru a ajuta oamenii care s-au pomenit închiși în propriile locuințe.

În noaptea Învierii, la datorie au fost peste 500 de salvatori și pompieri cu 100 de autospeciale de intervenție. Specialiștii recomandă oamenilor să respecte regulile antiincendiare și să apeleze de urgență 901 în caz de pericol.

Absolventă de Jurnalism (Iași, 2015), își face masteratul în domeniul industriilor creative (Suedia, 2017).

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.