(VIDEO) Surprize și goluri multe în sferturile UEFA Europa League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Multe goluri și rezultate surprinzătoare joi, în prima manșă a sferturilor de finală ale UEFA Europa League.

Anderlecht i-a ţinut piept lui Manchester United, în turul sferturilor Europa League.B belgienii au primit gol în minutul 37 de la armeanul Henrikh Mkhitaryan.

Anderlecht a egalat în minutul 86, prin Leander Dendoncker, la numai câteva minute după ce Fellaini a ratat şansa de a puncta pentru 2-0.

Davy Klaasen a fost „călăul” germanilor de la Schalke. A înscris ambele goluri ale lui Ajax în victoria cu 2-0 care duce trupa din Amsterdam aproape de semifinalele Europa League.

Cel mai spectaculos meci al zilei s-a jucat în Spania, unde Celta a învins cu 3-2 pe Genk. Belgienii au deschis scorul la Vigo, însă ibericii au întors spectaculos scorul şi au încheiat prima repriză cu avantaj de două goluri, 3-1. Genk a mai punctat însă o dată în partea secundă şi continuă să spere la calificare.

Partida de la Lyon, dintre Olimpique și turcii de la Beșiktaș a început cu 45 de minute mai târziu din cauza incidentelor. Fanii turci au creat haos, iar suporterii francezi au invadat terenul. Foarte violenţi, turcii au început să arunce cu torţe şi petarde, au spart cordonul forţelor de ordine şi au mers după fanii lui Lyon. Francezii au câștigat cu 2:1 după ce au fost conduși.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...